Erikoisosaamista vaativia asiakasräätälöityjä ratkaisuja

Toimintamme perustuu toimialaerikoistumiseen ja asiakaslähtöisyyteen. Moderni, noin 5000 m²:n tehtaamme on Oulussa Ruskonselällä. Rantekin palveluksessa työskentelee viitisenkymmentä kokenutta erikoisosaajaa.

Yrityksellämme on sertifioidut ISO 9001:2015- ja ISO 14001:2015 -järjestelmät.

Meillä on lukuisiin suuriin yrityksiin kymmenien vuosien asiakassuhteita, jotka perustuvat jatkuvaan yhteistyöhön ja luottamukseen. Asiakkaisiimme kuuluu monikansallisten suuryritysten lisäksi useita innovatiivisia startup-yrityksiä.

Rantek, perheyritys yli 30 vuotta

Rantek on vakaa perheyritys. Nykyisen toimitusjohtajamme Juha-Matti Rantapään isä Matti Rantapää perusti veljensä kanssa alun perin sähkökonekorjaamon Tornioon, mutta päätti muutaman vuoden jälkeen perustaa oman yrityksen, sillä idearikasta ammattilaista kiehtoi itsenäinen yrittäjyys. Yrityksen nimen Matti keksi luontevasti yhdistämällä sukunimen ja tekniikan.

Sähkö-Rantek Oy aloitti toimintansa vuonna 1989 pienissä tiloissa Kiimingissä, joka oli silloin itsenäinen kunta. Seuraavilla vuosikymmenillä siirryttiin Ouluun ja toimitilat ovat kehittyneet tarpeiden mukaan.

Tutustu palveluihimme tarkemmin